Mini advies

Twijfel jij over welke keuzes je moet maken of ben je ondertussen al uren kwijt aan je zoektocht naar de juiste meubels en producten? Wil jij een mooie babykamer die 1 geheel is maar merk je dat het lastig is om de juiste combinaties en kleuren te bepalen?
Misschien ben je al begonnen en heb je al een aantal meubels of kleuren uitgekozen. Of je hebt een familiewiegje dat je graag wil gebruiken maar je weet niet hoe je dit kan combineren.

Met dit Mini advies ga ik je op weg helpen, het geeft jou houvast om hierna verder zelf aan de slag te gaan.  Door middel van een moodboard, een overzicht van mooie producten en accessoires, een kleur en behang advies sta jij straks trots te zijn in de babykamer die jij hebt ingericht!


Dit advies bestaat uit:

+ Een persoonlijk moodboard

+ Een kleur en behangadvies

+ Shoppinglist van de geadviseerde meubels, producten en accessoires.

Een moodboard geeft je houvast voor jouw babykamer.

Je ontvangt van mij een vragenlijstje met een aantal vragen over jouw wensen en meubels/accessoires die je eventueel al hebt.
Aan de hand hiervan maak ik een persoonlijk moodboard voor jou mét shoppinglist van de items op dit bord.
Op dit moodboard kun je in 1 oogopslag de sfeer van de kamer zien. Samen vormen de kleuren en producten één geheel en helpen jou om de kamer te stylen.
Je ontvangt het advies digitaal. 

Voor dit advies betaal je €129


Hoe werkt het?

ja, dit wil ik!

Totaal advies op maat

Het kan zijn dat je niet weet waar je moet beginnen of dat je gewoonweg geen tijd hebt om een plan uit te werken voor je babykamer. Of misschien ga je wel verhuizen en wil je het nu  anders doen? 
Met dit Totaal advies heb je een goede basis om mee aan de slag te gaan zodat de kamer ook met je kindje mee kan groeien. Samen kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden. 

Met een moodboard, producten/accessoiresbord en een kleurenplan neem ik je alles uit handen. Het enige dat je nog moet doen is alles producten shoppen en dan kan je heerlijk aan de slag met het inrichten en stylen van jouw babykamer!
Je bent op deze manier geen uren kwijt aan alles uitdenken en bij elkaar zoeken. En weet dat je het in 1 keer goed doet.

 

Dit advies bestaat uit

+ een moodboard die de sfeer aangeeft

+ kleuradvies incl kleurcodes

+ behangoptie

A simple message can make someones day.

+ moodboard van de belangijkste producten en accessoires

+ shoppinglist van alle geadviseerde meubels, producten en accessoires

+ moodboard met de overige accessoires

Hoe werkt het?

Je ontvangt van mij een vragenlijst over jouw wensen en dingen die je eventueel al aangeschaft hebt en wil verwerken in het advies.
Aan de hand van deze vragenlijst en foto's van jouw kamer ga ik aan de slag met een moodboard die de sfeer weergeeft. Ik zal dit aan jou terug koppelen om te kijken of ik op de goede weg zit.
Vervolgens zal ik hierbij kleuren, meubels, producten en accessoires zoeken de de gewenste sfeer gaan creëren in jouw kamer. 
Zodra dit akkoord is zal ik een shoppinglist van al deze producten voor je opstellen zodat je daarna gelijk aan de slag kunt.
Je ontvangt het advies digitaal.

Voor dit advies betaal je €299

ja, dit wil ik!

compleet advies op thema

Ben je al een heel eind en weet je eigenlijk al best goed welke sfeer je wilt? Ben je weg van de kamertjes die op dit moment zo populair zijn en je op instagram steeds voorbij ziet komen en weet je dat jij dit ook wil hebben?
Maar hoe zorg je ervoor dat jij dit ook kan bereiken?  En welke kleuren moet je dan precies gebruiken en welke accessoires zorgen voor die sfeer?
Omdat deze vraag vaak voorbij komt heb ik 2 styling adviezen al helemaal voor je uitgewerkt. Weet jij dus wat je wil en past 1 van deze adviezen bij jou? Dan kan je deze hier gelijk aanschaffen zodat je snel aan de slag kan!

Je kunt kiezen uit:

+ Een stylingconcept PINK/NEUTRAL met BOHO sfeer.
+ Een stylingconcept BLAUW/GRIJS/NOUGAT met ruimte als thema toevoeging. 


ja, dit wil ik!
Bekijk de stylingconcepten

Dit advies bestaat uit

+ Een moodboard die de sfeer weergeeft

+ KLeuradvies incl. kleurcodes

+Behangoptie

It's time to make the magic happen.

Hoe werkt het?

Je kiest 1 van de stylingconcepten  op thema/kleur die bij jou past.
Na de betaling krijg je dit compleet uitgewerkte advies gelijk in je mailbox. Diezelfde dag kun jij dus nog aan de slag!
Hoe makkelijk. Met een beetje hulp maak jij dus een kamer die helemaal past bij de laatste trends!
Je ontvangt dit advies digitaal.

Voor dit advies betaal je €179

+ MOODBOARD VAN DE BELANGIJKSTE producten en  ACCESSOIRES

+ MOODBOARD met de overige  ACCESSOIRES

+ SHOPPINGLIST VAN ALLE GEADVISEERDE MEUBELS, PRODUCTEN EN ACCESSOIRES

Mooie woorden.

Stephanie

Super blij met het mini advies. Net wat ik nodig had om verder te kunnen.

contact

Enthousiast geworden?
Laat het mij weten!

Heb je ook zin om meteen aan de slag te gaan of misschien heb je eerst nog vragen?

neem contact op